Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Årets utsikter – JaktAsle Bloggen

Årets utsikter

er gode og gir mye opplevelser.

Har bestilt to jaktturer i høst, en for jakting på Muflon og en drevjakt på Rådyr, Dovhjort og Vildsvin. I tillegg blir det den årlige elgjakten og muligens en helg eller to etter hjort og rådyr. Håper dette skal gi litt opplevelser og muligheter for å felle noen dyr, fjoråret var jo heller magert.
Solgte kikkert og kamera idag også, en heldig person fikk en billig pakke. Jeg er fornøyd og håper han er det også. Sitter nå igjen med et par ringer til 1′ rør, Leupold høye standard. Ta kontakt om intresse – fås rimlig.

Kjenner at det nærmer seg høst, er jo ikke lenge til rådyr kan jages. Egentlig ikke tenkt meg ut på det i år men …. det frister. Vi får vel håpe det beste. Til slutt legger jeg ved bilder av mine største trofe av elg og rådyr.