Ulike treningsmetoder

Idag har jeg igjen skutt litt med luftgevär, med bedre resultat enn sist. Har imidlertid en tendens til å skyte litt lavt på kjörende villsvin. Fire serier og blinkene vises i rekkefölge fra nr 1 helt til venstre. Siste serie bra på höyden, men litt langt bak… Også 15 skudd på skive med godt resultat, to elendige avtrekk ödela litt.

«JaktBoss» har en litt annen treningsmetode, men har skutt seg inn. Felte en killing (bukk) idag, ifölge rapportene etter en flott los og flere ganger ble losdyrene observert. Tilslutt kom dem rett og ble felt av et overraskende veltrettet skudd. Bruker å ligge 15-20 cm lengre bak.

Mesterskytteren har fortsatt litt uflaks for tiden. Litt spor av optimisme for noen dager siden, men rådyra har mistet all respekt og har funnet godt beite 10 meter fra huset hans.

2 kommentarer til «Ulike treningsmetoder»

  1. det er når det drar seg til at klinten skiller seg fra hveten!!! Mesterskytteren har nok mistet flaksen når han slapp forbi ei rei med ælj…. . Jeg har skutt meg bra inn, klar for sverige nå!!!!

  2. snakker om klint og hvete. ville bare si at jeg har jo skutt 2 rådyr i år og av de så er det en gigantisk 6 takker. det var en god generalprøve for jaktboss(selv om han holdt på å ødelegge for seg selv med å flytte seg med losen så godt som i fanget)og vi vet hva man sier om ei god generalprøve

Det er stengt for kommentarer.