Endelig tilbake

Endelig er det dyr forran linsa på Jaktasle-1 igjen, og en hel gjeng på samme gang. To kalver, kua og en liten okse. Håper ikke det blir årets avlsokse, et perfekt avskytningsdyr.

Det er også hjort igjen i terrenget etter fellingen av spissbukken, minst hind og kalv. Muligens også en hind uten kalv.

Håper det kalven kommer forbi meg under jakta. Har jo fått en hjort til og det bör bli en kalv, synes nå jeg ihvertfall.
Ikke lett å få kommentarer omkring antall bilder og dyrene som vises fra verken Jaktboss eller Emil, dem bruker alle dögnets timer nå som rådyrjakta er igang….

9 kommentarer til «Endelig tilbake»

  1. Nå er optimismen plutselig tilbake. Detta e knall bra!! Har de vært ute med Rattata i hælja au? Eg var ein tur i Nissedal på rådyrjakt igår. 2 hjorteloser som tok langt avgårde og ein kjempefin elglos, som ringa fint for ein drever….;)) Var spennans å få "rådyret" på 20m som viste seg å være ei kvige…

  2. blir ikkje rare rådyrjakta m rattata for tia, han e mest opptatt a gras… men ælj på bilde, ferske bronntråkker å ein del spår e positivt!( sjøl om ikkje pluto heller imponerer veldig for tia…)

  3. Det er dyr ihvertfall, variable hunder er vi vant til. Synes den ene kalven er mager, teller jo lett ribbein på den. Er det stut eller ku kalver?

  4. det hadde vært mye mer moro på elgjakt hvis det var los, så vi må få lånt den dreveren til elgjakta. er ute så ofte som mulig med rattata men han skuffer fortida, har egentlig bare blitt dårligere, håper på litt framgang igjen snart. og jeg er jo evig optimist

  5. Litt merkelig med Rattata, trodde besök på rådyr og hjortefall skulle trigge den litt mer. Skutt i los blir likevel noe annet, skulle gjerne stilt opp i bekken men dessverre for langt unna. Drömmer om gode testresultater i Canada og aksjekurser som dobles – da blir det innkjöp av nytt gevär…

  6. Trur nesten ikkje at eg måtte informere om detta Asle, men det e kua som kalver…

    Jaktboss, har du slutta å kjøre med vegskrapa på kvelden nå etter at du har rigga opp fotoovervåking i skauen?

  7. tror det er bra å få skyte i los, så han skjønner at han må jobbe litt for det. kan hende det har blitt for lett med de falla han har vært på. skulle hatt hjortejegeren på plass, da har de ingen sjanse, men jaktboss er ikke så dårlig som alle skal ha det til

Det er stengt for kommentarer.