Innskyting

Da var Mausern innskutt med Sako Hammerhead. Gikk forsåvidt likt med Norma Nosler og S&B treningsammo. Litt under og stilte opp 5 knepp (5cm), men det skyldes kanskje 8 minusgrader:-). Da skulle alt väre klart for Ungarn på nyåret.
Skjöt litt stående og sittende også, gikk litt varierende. Särlig förste skuddet på stående gikk helt sykt dårlig – dro det langt ut. Men resten gikk passe bra, mer trening behöves helt klart.

2 kommentarer til «Innskyting»

  1. Har begynnt å bruke SAKO ARROWHEAD II sjøl. Har trua på den. Nye trond er litt nerd, så da vil eg sei at det ikkje er rart at den går ganske likt Nosler da den er produsert av nosler for sako. Nye trond viser stadig nye og irriterans sider….

  2. Greit å vite at det er samme produsent. Vekt, kruttype og fart er nok avgjörende faktorer også. Har nok ca samme fart og da med lik vekt samme treffpunkt. gamle Trond var vel mer irriterende:) han skjöt jo både elg og hjort…

Det er stengt for kommentarer.