Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 En fin dag.. – JaktAsle Bloggen

En fin dag..

Det er fantastisk sommervär her i Finland og dagene er nesten for varme. Deilig var det derfor med en tur til skjärgården, med bading og fisking. Ble mye små abbor og mort, i tillegg fikk vi strömning og spigg. Kun en abbor som var stor nok til å spise, men moro å fiske uansett.
Albin liker seg godt ved vannet, tok også en liten svömmetur og lekte også mye i vannkanten. Deretter sovna han ved siden av en tålmodig fisker. Ble også en tur ut med båten og der sov han godt.

Fikk også festet et napp, mothugg, fisk klar av vannet – som slipper igjen.

Jaktboss-1 festet et rådyr til film, uvisst hvilke type. Dugg på linsa gjör det vanskelig å se, synes jeg ser horn men ingen pensel.