Harejakt

Deilig å kunne skrive slike overskrifter. Var også en tur med Albin igår, men det var lite lukt i området vi var og derfor kun kort tur. Förste tur etter langt opphold også.

Idag derimot var det ny tur og til godplassen. Hadde selskap av förstegangsjeger i lilla jakke, og regnet med det gav jaktlykke. Mye kluss med Astron i starten men når den startet fungere, funket Albin også bedre og bedre. Masse hareskit fant vi og god lukt var det.

Nesten fremme ved hogstfeltet ble Albin veldig interessert. Snart stakk han avgårde på stengen og losen var snart igang med et par riktig fine hyl! Vi sto bra til (for anledningen rosa krussedull) og det var bare å håpe. Dessverre gikk det unna og etter 10-12 minutter på en vei. Los med blå strek. Der fikk Albin problem og etter en 4-5 minutter på tapet var han på vei tilbake. Vi tok en runde og kom til tapsplassen. Der mötte vi en pensjonist som hadde jobbet en bit unna (gul krussedull). Han hadde sett haren! som tydligvis hadde hoppet lenge langs veien.

Forsöket på å finne den igjen der gikk dårlig da det lå ganske så ferske kjöttbein i skogen der. Noe som Albin satte mer pris på enn harespor dessverre. Derfor ble det hjemtur.

Men meget godt å få en liten harelos igjen.
I helgen er det igjen elgjakt, derfor må uken benyttes flittig med Albin!

5 kommentarer til «Harejakt»

  1. Ikke helt fornöyd med jobben til Albin, mener han skulle holdt på litt lengre. Selv om det kom på veien. Sliter med å finne ut av harens lurerier. Astron er en morsom sak, både under og etter jaktturen.

  2. Kul med harjakt iallafall, hoppas på att få följa brorsan framöver…Jag har fortfarande inte köpt någon Astro, men inser att jag behöver en..:)

Det er stengt for kommentarer.