Fugl

Albin fant ikke noe särlig å lose på idag. Startet lovende da han stakk avgårde direkte, og bjeffa litt men uten at det ble noe fart på det. Etter noen hundre meter snudde han og kom tilbake. Merkelig greie, mulig det var elg men fant ingen spor. Senere var Albin igjen over spora og dro avgårde nesten 400 meter uten å bjeffe! Det kan jo ha värt en annen jeger tenkte jeg da.

Var god fot et par steder, men ikke noe som ville ut. Et par ganger var jeg likevel på alerten, men det viste seg å väre fugl. Et par hyl, deretter noen grover bjeff mens Albin stort sett er på samme plass. Kunne skutt både svarttrost og jerpe idag. Svarttrosen er totaltfredet i Finland, mens jakttiden var slutt i går for jerpe.

Tilbake ved bilen tok Albin avgårde igjen flere hundre meter uten at det var noe los/bjeff. Pussige greier. Ellers sökte han ganske så bra ut idag. Et problem var gammelt slaktavfall som er kastet i skogen, dvs storvilt bein. Når disse snuses opp er det ikke lett å få med Albin videre.