Årets siste tur hos Jaktboss

Siste forsøk på elg hos Jaktboss idag, og det gikk dårlig. Ikke tak i en eneste elg og virket litt dødt i terrenget. Vintern nærmer seg og da er det vanligvis ganske stille der. Heldigvis har det beviselig vært elg i dagens avjagede område.

Jaktasle-1 ble tatt inn for vedlikehold, da batteri er tomt og sikkert bra å få tørket opp kameraet litt.
Jeg satt her i nesten tre timer idag. Greit sted med fin oversikt og soloppgang – hvis jeg hadde vært litt tidligere ute.

I siste lille minidrev fikk Jaktboss nærkontakt med kronhind og kalv. Pluto fikk endelig godlukt i nesa og stakk iveg. Dyra gjorde en tofotsfinte og tok bakover i drevet. Der tok de en halvsirkel innenfor synsvidden til Jaktboss, men farten var for stor. En perpleks Jaktboss kunne bare se dyra ta over til naboen med Pluto hakk i hæl. Like bra de fikk leve, bør bli en bra hjortestamme i terrenget neste år. Kun tatt ut en liten kalv og tilveksten bør være større.

4 kommentarer til «Årets siste tur hos Jaktboss»

  1. Kul med kronvilt på markerna men jag gissar att markägarna inte är så glada?! 😉
    Dina nattbilder med åtelkameran är riktigt bra. Vad har du för kamera?

  2. moultier i60. Veldig fornøyd med bildekvalitet dag og natt. Eneste problem at dem er litt trege til å ta bilde.. Kronvilt er vel velkommen overalt?

Det er stengt for kommentarer.