Rådyrjakt med Tax

Japp idag var det klart for rådyrjakt med tax. Albin fikk en velfortjent hviledag og jeg ble med 4 andre på rådyrjakt. Hundeier hadde funnet ferske rådyrspor för vi var på plass, men ventet til vi hadde blitt plassert ut för han slapp Casper en langhåret tax.

Opptak direkt og losen gikk närme to av postene. Jeg sto litt bakpost og hörte bare losen tidvis. Casper hang på og snart smalt det fra hundförer. Dessverre ble det en bom og losen gikk vidre. Jeg ble flyttet men var verken rask eller kjent nok. Fikk se taxen komme på veien.

Ble ikke mer ut av det, men en bra los var det. Spesielt med tanke på at det er minst 15 cm snö og taxen måtte bröyte seg vei. Moro å väre med annen hund, men i morgen blir det jakt med Albin igjen. Fikk inside information om en skogshare, spor sett 4 dager på rad! Nå får det bare stoppe å snö!!!

5 kommentarer til «Rådyrjakt med Tax»

  1. Se där med tax.. men var det en långhårig sådan där röd?? De brukar ju vanligtvis inte ha så mycket jakt i sig. De flesta jobbar bara med spår med dem. För Albin hade det varit peace of cake med 15 cm snö eller hur?

  2. Det är nog en strävhårig tax som inte har blivit trimmad som jagade idag. Den såg ganska så snöig och isig ut efter jakten.

    Tror att jag kan komma med och se på din inside informationen imorgon.

    B.T

Det er stengt for kommentarer.