Flott råbukk

Tenkte egentlig å vente litt men idag måtte jeg hente inn bildene fra Jaktasle-2. Er for dårlig opplösning på det som sendes på mms. Det gjelder jo särlig når man får bilde av en kapital råbukk som ser slik ut

 Når man henter det som er på minnebrikken er det betydelig forskjell.

 Var jo også et bilde av fremtidens kung, men tror denne har noen år frem dit. Er en på samme alder i samme område som har pinner i örehöyde. Denne ser perfekt ut som Albin sitt förste rådyr:)

Hare har det også värt fremfor linsen, og bonden har startet opp traktorn! Vet ikke om en bonde kan klassifiseres som nytt dyr på kamera?

3 kommentarer til «Flott råbukk»

  1. fin storbukk, men det lille dyret ser mest som et reinsdyr… altfor lang snute t å være rådyr, men så langt nord bur du vel ikkje…

  2. Bare å böye seg delvis i stövet for Jaktboss. Intet rådyr kan det väre, ikke rein heller men må väre en vitsvans! Ingen bilder av svansen dessverre, men snuten er lang og smal. Horna festet for lang fram og for stor i kroppen til å väre liten råbukk. Så noen vel store spor for noen dager siden også, men trodde det var et rådyr som hadde sklidd. Smal er den, men nå er det gode tider. Vitsvans på kamera YES!!!

Det er stengt for kommentarer.