Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Los – JaktAsle Bloggen

Los

Fikk se bakenden på et rådyr hoppende avsted når jeg var ute på kveldsturen med Albin. Gikk bort og det ble lyd:) Vått var det og med joggesko ikke noe bra. Siden snart er mörkt ble det ikke noe slipp. Det kunne blitt perfekt for BT om han var hjemme og önsket å studere stedet han skjöt elgkalven igjen.

Mobilvideo mens man löper – sjelden suksess men men

Vekten på elgkua jeg skjöt var 105,5 kg og 7 takker hjorten var 66,5 kg. Tenk at eksperten Jaktboss bommet med nesten 30 % og et år på elgen. Og mer på hjorten? Til og med jeg var närmere når jeg sa den ikke var stort större enn kalvene i Finland. Uansett en veldig liten elg og oksen var ca lik störrelse.

4 kommentarer til «Los»

  1. Ja det var bättre…kul o se Albin live…vilket vrål han har….he he stövlar är ju att föredra..imorg är det älgjakt o hoppas på lite bättre tur i jaktlaget

  2. veldig god t å tippe vekter på dyr har eg aldri vært, men i motsetning til visse andre innrømmer eg mine feil og anklager ikkje vekta for å juge…. mvh jaktboss. PS.. det ble god avskytning iallefall og det er det viktigste.

Det er stengt for kommentarer.