Footloose

5-7 grader, svak vind og overskyet.

Jakthelg med besök fra både Norge og Sverige. Jaktboss hadde tatt turen – fremst i andre ärende – men uansett tilstede. I tillegg jaktgjest fra Sverige i tillegg til BT. Hadde god tro på en såt og med tre passkyttere borde det bli suksess. Ble imidlertid en fiasko, med en rekordlös Albin som ikke fant noe dyr i såten. Heretter er det Albin «Footloose».

En såt til ble det. Her fant Albin elg bakom postrekka, og dem fikk höre et uttak. Det ble en ca 15 minutter los, som bl.a. gikk over en asfaltvei för Albin returnerte. Ble altså ikke den helt store dagen.

Dag 2 med samme vär som förste. Liten såt ble planlagt pga vi absolutt ikke måtte bli borte for lenge. Albin söker bra ut, litt småstöting på dårlig lukt. Et par runder ut i sök blir det för han får opp noe. Hörer ikke uttaket, men etterhvert hörer jeg han og han er såpass intens at det må väre dyr på beina. Problemet er jo at det går feil veg. Albin holder på ca 20 minutter etter tre steder han surrer reellt. Stopp blir det ved en stor vei, hvor det er en bro og et hus…

Oppsummert ble det ikke resultat som jeg håpet på. En aldeles for lös Albin ödela mye, när grensen for hva som er håndterbart. Imidlertid hörer man jo når det er uttak.

Nå kommer det heldigvis litt minusgrader og satser på litt jakt denne uka, samt til helga.

En kommentar til «Footloose»

Det er stengt for kommentarer.