Hmm vitsvans eller elg

Blitt kaldt nå med frostnatt i forgårs, idag 2 grader, vindstille og klart.

Planla besök på en liten holme, hvor halvparten ikke er arrendert. Var der en time uten at det ble noe opptak. Albin fant noe som luktet og var en sving avgårde men altså ikke noe action. Mye hytter og hus var det og derfor nytt område. Albin kun 5,3 kilometer på den timen.

Ut av bilen på nytt sted og rett avgårde. Blir uttakslyd etter litt og det tar ganske rett fram. Elg?? Albin får tap og da stiger håpet om noe annet. Et par runder på stedet og nytt uttak. Runden fullföres, för det tar ut til siden. Jeg öyner håp om retur til utgangspunktet, men dengang ei. Når det tar feil vei ved et vann, kjörer jeg derfor närmere. Albin gir seg når jeg kommer frem til tenkt plass.

I lossporet finner jeg spor av noe. Synes ikke det ser ut som elg, er ganske vått sted og ikke dype elgspor. Men for mye til å väre rådyr. Håper derfor det var en vitsvans, og ikke en elg. Losen var i overkant av 40 minutt og med 9 km i snitt. Blir ca en time för vi avslutter denne korte dagen.

På hjemturen ser jeg flere jerper langs vegen. OG et enslig rådyr på en åker. Blir vurdert å slippe Albin, men blir med tanken. Ikke lov å skyte voksne rådyr enda likevel….

En kommentar til «Hmm vitsvans eller elg»

Det er stengt for kommentarer.