Siste dag

Japp siste dag for denne sesongen, nå blir det Albin i bånd i nesten 6 måneder. Godt da at vi avsluttet med et smell.

Pluss en grad, kommet et lite lag pudder i löpet av natten, svak vind.

Fikk selskap av Seb fra start og ut til «nytt» sted. Var lukt og Albin var footloose, men skjedde ikke noe mer enn det. BT kom også og vi flyttet etterhvert sted. Slapp Albin lös mens vi gikk på veien og snart ble det mer footloose. Mye lyd ble det og så pass at jeg til tider trodde haren var på beina. Det skjedde ikke og Albin tilbake på vei. Fant BT og videre med ny godfot.

Endelig ble det uttak og da hörer man det er noe. Skikkelig lyd ble det og lurte et öyeblikk på om han hadde truffet en annen hund da det var höyt og lavt. Vi står på ca 200 meter og det er spenning. Snart ser vi at det går «feil» vei. På 700 meter snur det delvis og går mot vei. Albin på vei og tror det må väre när BT. Intet skjer för «PANG»……. telefonen ringer og beskjeden er kort og bra «jösse ligger». Herlig herlig herlig. Vi går til doten og venter, men Albin har tap og blir dödtap da han aldri finner ut av harens veg til posten. Fra uttak til smell går det ikke mer en knappe kvarteret. BT skjöt haren på rödt kryss mens jeg sto på rosa kryss

Albin kommer derfor i våre fotspor, men synes likevel han bör få bite litt i haren. Det begrenses og det vanker istedet lever og hjerte. Men litt bilder må jo tas för turen går hjem, Albin logger 19,4 km.

 

 Det var årets hundjaktsesong. Nå blir det kanskje litt revjakt fremover, för det blir vildsvin etter påske.

3 kommentarer til «Siste dag»

Det er stengt for kommentarer.