ååååå Albinjakt

Med et par minusgrader, skyet og nesten vindstille ble Albin valgt fremfor elgjakt.

Han har stått alldeles for lenge uten jakttur. Ble å kjöre ut for å ta revansje på haren jeg bomma på, men der var det allerede sluppet en stöver!!! Aj aj var jo ikke lagt noe plan B heller. Derfor nytt sted på impuls, Agnissund.

Albin veldig fornöyd med å komme ut av bilen og pisser i to minutter för det skjer noe, dvs han må jo også bajse litt og en komplett PER er unnagjort. Da er det et par reelle sökerunder på han. Og dette fölges av los leting på godfot. Mistenker at det er noe på gang som han ikke får fart på, for det er elendig losföring.

Etter ca 45 minutter er det imidlertid ingen tvil. UTTAK ala Albin, og bare å smile. Särlig når jeg står dröye 200 meter unna. Tar en halvrunde og avsted rett ut!!! Hmmm hva er nå dette?? Mistenker klövvilt pga langtur, men ingen spor synes i snöen utenom Albin sine. Må derfor väre poter. Rett ut i 2 km og da blir det mye surr på en vei. Velger da å ta bilen å plukke han opp. Halvtime tok det för han ble på veien.

Pga elgjakt pågår og Albin sine ben, så blir det avslutning etter en kort dag.

Dagens Astro, med los i gult.’

Og ja hadde jeg blitt stående ved bilen hadde losen kommet rett i fanget!!!