Oppsummering 2016

Da er året snart over og tiden inne for å oppsummere.

Antall turer ut i skogen, fra 1 time til hele dager, ble 52 (samme nivå som tidligere år). Mai, september og oktober utpeker seg. Ser at det har vært et greit år med 16 vilt, hvorav 5 kløvvilt. To nye arter i form av Bisam og Vitsvans, begge to stykk. To rådyr, en dovhind, en skrake og 8 ender. Dessverre har jeg 3 bom iår også, på dov, rådyr og rev. Og en klikk!!! Samlebilde:

Ingen elg eller villsvin ble skutt, noe jeg håper å klare i 2017.

Året har også vært vitne til nyhetene JaktKjolen og mitt eget trofeskjold. Smarte løsninger og finnes på www.jaktasle.com hvor bloggen trolig flyttes til i løpet av 2017.

Uten egen hund blitt mange forsøk på snikjakt mot slutten av året uten lykke. Innkjøp av hund er derfor høyest på ønskelisten for 2017. Et drevjaktsgevær eventuelt en endring av Mausern som muliggjør bytte mellom kikkert og rødpunkt står også på listen. Sistnevnte geværløsning er nok mest sannsynlig pga pris og papirarbeid.

Pr nå består jaktlige aktiviteten av en minkfelle og et viltkamera. Viltkameraet ble utstyrt med eksternt batteri etter at batteriene tok slutt etter et par velbesøkte kvelder. Vel vel nå kun 2,5 time igjen til 2017… Godt nytt år!!!!