Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Skyddsjakt 2.forsök – JaktAsle Bloggen

Skyddsjakt 2.forsök

Ble en tur ut i havreåkern idag for å se etter elg. Mörkt lenge nå og når jeg var på plass 0615 var det fremdeles ikke skytelys. Planen var derfor å sitte litt å se, men för jeg egentlig får satt meg så ser jeg to elger på andre siden.

Ikke mulig å se hva, men tror det er ku og en kvige. Holdet er imidlertid langt og må närmere. Et forsök på å komme närmere resulterer i at elgene er borte når jeg har gått rundt en liten skogsdunge.

Vel tilbake til utgangspunktet hvor lite annet enn lyden fra endene i dammen skjer. Gamlebonden er ute å spaner litt, og jeg tenker å avslutte når jeg midt i alt ser en elg. Tjur og litt for stor (maks 4 takker) og for liten (min 11 takker) til å väre lovlig. Blir filming og forsök på lokking. Ingen reaksjon på lokkingen, men får bra bilder av en fin trolig ung elgokse.

Film fra forrige forsök (når en råbukk viste seg) og dagens forsök finnes på Youtube.

https://youtu.be/-ehNn5zvsvU