Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Opptur.. – JaktAsle Bloggen

Opptur..

Ble tur ut med Conan i dag, til området med mye rådyr og nå skulle lysten på rådyr testes.

Søker dårlig som vanlig, men snart ser jeg et rådyr langs en skogsbilvei. Conan ser ikke dyret men vi er på rett vei, han kommer først på sporet og interessen er tydelig. Losen tar fint av sted, men etter drøye 150 meter stopp og retur. Nei og nei… Fortsetter langs losen og han søker ivrig. Drar faktisk av sted over 300 meter uten los etter hvert!! Sikkert der dyret har gått, men ingen los og returnerer.

Conan er etter dette sugen på å lete og flere ganger ut på 100 meter. Det er jo tross alt en dobling! Ned mot en liten innsjø er det interessant og det støtes på foten litt her og der. Mistenker svaner på sjøen da han følger vannkanten og snart er 300 meter unna. Surrer litt omkring da han plutselig får uttak! Herlig lyd og det fortsetter og fortsetter, det er bare å nyte – samtidig ser jeg på Garmin at det går bra og kan komme til meg.

Jeg får ikke se losdyret, men tipper rådyr. Stopp etter 18 minutter og returnerer. Herlig var det. Los i gul og jeg sto ved rød krussedull.

Bestemmer meg for enkel retur rett mot bilen. Etter hundre meter igjen godlukt i nesa og stikker avgårde. Ny los, men dessverre kun 150 meter igjen!!!

Conan var positiv i dag og det er morsomt å legge inn et garminbilde igjen. Så gjenstår det å se om dette kun var en slump eller om det er på rett vei endelig…..