Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 B-hund? – JaktAsle Bloggen

B-hund?

Ble litt viltvård etter kursing i dag, ut i skogen kl 15. Ut med nye epler på forplass og innhenting av minnebrikke fra kamera. Vitsvanser er virkelig flotte altså:

I tillegg ser det ut til å være kamp om eplene.

Med ut i skogen var Conan. Fikk løpe omkring og det luktet noe. Hadde fått bilder av vitsvanser kl 11. Holdt seg i nærheten, men beveget oss 50 meter og da stakk han iveg. Ventet på los, men den startet ikke – til tross for at han var ute på 170 meter.

BT gav opp håpet om å få høre han. Toyotaen ble imidlertid forfulgt med ivrig los i 100 meter. Inn i skogen og der ble det fart på han. Antar det er vitsvans og er litt avslappet når det starter. Drar iveg fra meg, men på 400 meter snurrer det mellom noen hytter før retur. Fortsatt los, og ny veg. Hmm må kanskje lade. Fin fin los, dog noe trøbbel her og der. Burde jo skjønt lunta, men når jeg ser på Garmin at Conan er 200 meter unna spisses ørene. Det kommer noe hoppende, og der midt i alt …en stor hare… Den stopper bak en gran-gren.

Da gjør jeg en skikkelig nybegynnerfeil. Bøyer meg for å kunne skyte under grenen, haren som sitter å spaner ser meg selvsagt og jumper av sted. Ikke full speed og jeg forsøker få rimelig sjanse mellom trær, gress og stein. Men nei sjansen er borte.

Conan kommer i sporene, surrer en del da det er på uttaket. Kommer seg etter hvert videre og nå er jeg klar. Dessverre på hyttevei og det er folk/hund på hytta. Losen ender igjen med et par grove bjeff. Usikker om det faktisk var Conan. Uansett på retur.

Gledelig er det imidlertid at han står på og jobber på foten videre. Tar runden igjen og virkelig leter. Det var nesten like godt å se som losen. At jeg ikke fikk den i bakken er nok mindre viktig for Conan enn meg.

Jeg er liker å stå tidlig opp og er i gang fra start. Med god los på 20 minutter så lurer jeg på om Conan er B-hund, altså liker ikke tidlig starter. Halmstrå – hva annet har man….

Garmin bilde. Jeg beveget meg 850 meter, Conan 7,7 km! Slik skal det være. Los i gult, jeg sto på rød prikk.

Nå ut å sjekke en velfylt Bradley Smoker.