Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Årets første… – JaktAsle Bloggen

Årets første…

… tur med Conan i dag.

Egentlig bestemt meg for å ikke ut i skogen, men så kjedelig å gå tur etter veien. Derfor til nytt sted for å utforske litt. Og det var jo et flott sted, med uvant mye høydekurver til å være på Öja.

3-4 cm snø i løpet av natten/morgen, og ferske harespor på veien nær parkering også. Conan synes det luktet godt og suste iveg etter vegen. Jeg tusler forsiktig etter, og ser snart et harespor som har hoppet av veien. Stopper der og ser hva Conan synes.

Han kommer og drar opp i skogen, midt i alt hopper en hvit hare iveg fra plassen sin ved en stor stein. Conan ser den ikke, men finner jo snart sporet og losen er i gang.

Dessverre er det som fryktet veldig tungt føre for en drever. Haren løper just å just oppå, mens Conan dunker igjennom. Blir derfor et hakkete drev, og som dessuten går rett ut. Etter 25 minutter gir Conan seg og kommer på retur. For så vidt godt kjempet, og flere frustrasjonsbjeff underveis.

Vi går en runde og jeg konstaterer at hit blir det flere turer om føret blir bedre. Myrer, plantefelt, Storskog og antatt hvitmose bergknaller. Mye harespor, to gamle rådyrspor og et elgspor ser vi.

Så er det bare å krysse fingrene for at snøen synker mer sammen, blir mer kompakt slik at den i det minste bærer Conan. Litt mye forlangt at den skal bære meg!! Ser imidlertid ikke veldig bra ut nærmeste uka…..