Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Oh deer – JaktAsle Bloggen

Oh deer

Opp kl 04 og ikke i jaktklær før kl 15. Nå er kl 1830 og man kjenner at dagen går mot slutten.

Lang reise med tog gjennom London, men verdt det nå. Meget hyggelig guide. Medium minus boende.

Nok om det.. Utrustet med Browing x-bolt i 6,5×55 ble det tur ut på engelske countryside. Der så vi raskt et par rådyr og en Muntjac som jumpa iveg. Deretter lenge uten obser. Så et par obser av guiden som jeg ikke så, foruten gjennom hans termosikte.

Så noen jeg så, men doe’s. En bukk som ble borte.

Så så jeg en Muntis som jumpa avgårde. En bukk til som gikk opp i røyk. Før vi trolig støtte på den jeg så igjen. Litt sniking og flaks før jeg får gevær opp i triopoden.

Der der der nei der nei. Now! PANG! Kjennes ok men jeg blunda bra.. i didnt see it ran off….

Og der ligger den min første Muntjac:) Hvilket kult lite dyr. Smil og handshakes. Bilder og urtagning. Perfekt skutt.

15 kg levende sier guiden. Sier ikke mot det, tung ifht størrelsen. Ca tre år, ingen medalje men både gevir og huggtenner!