Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 2. elgjakt dag – JaktAsle Bloggen

2. elgjakt dag

Nok en skuffende jaktdag ble det tirsdag 6.10. Ikke en elg å se og nå har vi vært igjennom hele terrenget. Tror de siste års avskytninger har tært hardt på bestanden. Stort antall hundyr er tildelt og lojalt felt av jegerstanden. Tross nedslående resultater ser det likevel ikke ut som om «Storvaldet» (begynnelsen på slutten) har noe ønske/myndighet til å legge om. Ansvaret legger jeg derfor til den enkelte jeger; spar en ku skyt en kalv. Følges dette tror jeg vi om 3 år igjen har en bra bestand.
Lørdag er det igjen dags for elgjakt, håper den dystre stemningen blir snudd. For at elgobsen ikke skal bli urettmessig høy vurdere jeg rød tape på mine ben!!!