Elgjakta 09

Lørdag og søndag ble brukt til skogstur, eller elgjakt om du vil. Heller ikke disse to dagene resulterte i noe elg, verken skutt eller sett!!!! Fikk sett et rådyr i top speed, og farten på elgbanen må justeres betraktelig og antall øvelseskudd økes til 4-sifret hvis det skulle blitt noe treff. Imponerende fart dem setter opp. Elghunden kom joggende etter så kanskje en fordel at det ikke var noen skuddsjanse.

Satt lørdag kveld å brølte til hjorten på naboterrenget. Adgang for å smyge innpå der hadde vært en høydare. Tror ikke «motstandern» min beveget seg på et område større enn 200x100meter. En stødig vind burde gjort det mulig å komme innpå.

Jerven Thermo Hunter ble kun brukt som ekstra fancy sitteunderlag i elgjakta, men over beina seint på kvelden i duell med hjorten. Tror den blir mer verdifull under kalde netter i en liten koje i Sverige den siste helga i november. Hvor jeg forsåvidt har tenkt på å medbringe det billigste men kanskje mest praktiske og avhjelpende utstyret jeg har kommet på iår: