Fra prat til alvor…

Nå er to jakter booket inn for året. Om ca 2,5 måned settes kursen mot Skåne for villsvin jakt. I tillegg har jeg plass på jakttur til Ungarn, blir enten i desember eller januar. Godt at bitene faller på plass tidlig. Den siste? jaktturen er under planlegging og det er drev jakt på dåhjort, denne blir mest sannsynlig i første del av oktober – da kun hornbærende er lovlig i september.

Fant også en litt morsom info side for de som ønsker å bli jegere på heltid, dvs egentlig heltids skyttere. Roe Shooter gir hint og tips om hva du bør tenkte på om du ønsker å jakte/skyte kenguru som heltidsjobb. Kreves dedikerte mennesker som ofrer natt etter natt på jakt, og inntektene er variable. Noe å tenke på dersom avtrekkerfingern blir altfor urolig !!

OG i kveld er det kamp om vidre deltakelse i FA-cupen for Tottenham. Leeds og særlig Beckford må tuktes på Elland Road. Bør gå greit – men er jo omkamp…..

En kommentar til «Fra prat til alvor…»

  1. Ble heldigvis 1-3 og seier, Bolten i neste runde. Hadde ballen mest, skapte mest og fortjent. Synes det var dårlig spill, blir for mye langt. Må finne tilbake til pasningsspillet – selv om Croch vinner det meste. Bale imponerer mest, selv om Defoe scorer 3…

Det er stengt for kommentarer.