Förste skytning

Eräliike Riistamaa leverte kjapt nye ringer, billig og bra nettbutikk – på finsk dessverre. Idag var det derfor tid for å teste Vixen. Först var det imidlertid en familie-skitur ut på Österbotten, hvor jeg fant en mye brukt overgang for reven!

Tre förste skudd satt i foten på holderen til blinken, et godt stykke under altså. Stilte opp 30 knepp og neste tre skudd satt i bunn av skiva. Samlet ihvertfall passe bra. Ytterligere 20 knepp opp, og 10 mot höyere. Traff da i underkant i 9’ern. Ytterligere fire knepp opp og tre tilbake mot venstre. Da satt dem bra. MEN forsök med en femskudd-serie gir grå hår. En havner langt til venstre, en höyt opp, to midt i og en höy nier!!! Her viser enten manglende trening på han bak börsa seg, eller så liker ikke pipa å bli for varm. Det er også veldig trangt helt fremst i stokken, har brukt sandpapiret litt men må kanskje ta litt mer.

Ellers var tvåtjugotvåan en fryd å skyte med. Förste skudd smalt uten at hörselvernet var på plass, men ble ikke döv. Rekylen er som ventet närmest fravärende, og eneste lille minus er at avtrekket muligens er noe tungt.

Et bilde med Zeissen, som kom litt höyt i lave ringer. Kunne fint ha klart meg med «extra low», men kanskje greit å ha litt plass når Trijicon skal på – tror dem er litt tjukkere i enden.

Nå får jeg dra igjennom pussesnora – The Boresnake!