Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Albin – JaktAsle Bloggen

Albin

Albin begynner å bli skikkelig husvarm nå og närmer seg kattene igjen. Nettene går sånn passse, men det blir en 3-4 pissepauser. Mulig jeg er for rask til å bli med han ut, men han pisser direkt og går rett tilbake til sengs. Venter til helga med at han skal sove ensam på sin plats. Pröver også å venne han til å väre alene på dagen, men ikke lett når den piper som en unge.

Beste han vet nå er å löpe i det gamle lövet som fortsatt ligger i diket. Litt «Albin kom» har det blitt også, når han et par ganger fikk pölsebit så var det enkelt. Et par ganger uten pölsebit, medförte mer mistenksomhet. Smart hund:)

Nå ligger han og sover for seg selv på plassen sin, utslitt etter mye lek.