Elg tildelt meg!

Liten elg er tydligvis eneste besøkende forran linsa på Jaktasle-1.

Hyggelig også at Jaktboss har tildelt denne til meg! Særlig med tanke på at det pr nå kun er tildelt en elg på terrenget. Da spørs det bare om jeg skyter en tre-takker, siden jeg jo skjøt en fin firetakker i fjor.
Revejakta er igang i Norge og ser flere steder at lokking er stort. Sliter med å få til denne kunsten selv og imponert over andres prestasjoner.

2 kommentarer til «Elg tildelt meg!»

  1. sia du skaut ein 3 (TRE) tagger i fjor, passa denne fint t deg, einaste problemet e at denna ikkje ser ut t å ha vondt i beine, men kan komme i full fart og ikkje haltans, sånn som den ifjor gjorde… Skulle lika å ha et fasitsvar på åffer d e så få bilder der oppe iår…

  2. 4takkern (med antydning til skovel) fra i fjor sto stille når det smalt, uten betydning om dem har vondt i beinet da. Lite elg der i fjor på sommern også+nedgang i stammen i nærliggende områder. Kasnkje Emil har lagt igjen litt for mange visittkort på turene…

Det er stengt for kommentarer.