Astro 320

Igår fikk jeg hentet Astro 320 som Magasinet gledlig hadde holdt av til meg. Denne blir med på Hardangervidda i helga, kart er lastet inn. Virker solid og lett. Mest spennende blir det når Albin får på seg DC40.

Albin hadde en liten sving ut den 16. august for å sjekke om han var blitt redd etter at han ikke fant tilbake til meg dagen før. Det var heldigvis ingen tegn til det og han snuste omkring som vanlig. Han viste igjen at han er noe løs når han fant godlukt omkring en viltåker (som vokser voldsomt!)

Sitter nå inne og ser ut på regnværet, håper det klarner opp til helga.  Ellers blir det en fuktig og klam opplevelse på fjellet. Sekken blir tung nok også, håper eventuell rein er liten:) Det er meldt svak vestavind i området og da må vel det hensyntas ved campingen…. Eller? Tips mottas med takk!

3 kommentarer til «Astro 320»

  1. Ikke sikker på forskjellen jeg heller. Skal være bedre rekkevidde på nye og sikkert litt andre oppgraderinger. Blir kul å teste på hunden. Bruker du vest for senderen på dachsen?

  2. Ja jag har västar till dem. Tyra är så liten så hon fick vara testdachs. Hon är mindre än XS. Det fungerar bra med hennes specialsydda. Till Ayla passar XS. De störs inte av den. Är nöjd- http://www.jaktvision.se gör dem. Större hundar klarar av att ha halsbandet men inte mina små dachser.

Det er stengt for kommentarer.