Gaupe i UK?

Mysterier i Storbritania etter jul, et stort kattedyr dreper rådyr i Gloucestershire. Ryktene har i flere tiår versert i landsbyen. Det satses nå på DNA prøver og viltkamera for å avsløre det mystiske kattedyret. Fastlandet svar på Loch Ness udyret?

Endelig er også Svensk jakt sitt webkamera i drift igjen. Håper det kommer litt vildsvin snart. Jeg gleder meg jo til første helga i februar, lang lang kjøretur og timer alene i en liten mørk jaktkoje på østkysten av Sverige.

Men før det, blir det heldigvis snart retur til Finland og Albin. Snødybden øker dessverre så usikker på om det blir jakt, men får trene lydighet. Han har også en tendens til å ta seg litt turer på egen hånd når jeg er borte. Forsøkte få med en jeger på jakt, men det ble bare med forsøket. Kattmaten som var satt frem ble imidlertid slukt:)

Altså ikke mye jakt på dagsorden for tiden dessverre……

5 kommentarer til «Gaupe i UK?»

  1. Skoj att du skall till Sverige. Undrar vart? Maila om du inte vill skriva det här. Se min hemsida för mailadress.
    Lodjuren börjar det bli mer av i Sverige.

  2. Det blir i nærheten av Oskarshamn denne gangen. Kommer nok en vurdering av stedet etter vi har vært der, forhåpentligvis en positiv historie:)

  3. Tyra blev både svensk och finsk jaktchampion denna jakstsäsong. Vi åker till Norge oktober för att ta drevprov där och då hoppas jag det blir ett första pris. Då blir hon nämligen Nordisk Champion.

    Såg hemsidan du ska till, låter dyrt tycker jag. Vi är nog inte hemma den helgen du är här i närheten.

Det er stengt for kommentarer.