Treningstur nr 3

Ble tid for en kort tur med Albin i dag tidlig, regnet hele natten men burde väre ok forhold. Ble en elglos, hvor det heldigvis endte med svömmetur for elgen. Albin holdt seg klokelig på land.

Senere tror jeg han hadde igang en hare. Ikke helt samme beskrik som forrige gang, men nok til at jeg tror den var igang. Garminen viste også tydelig at det var noe på bena. Dessverre kun en 5 minutters tid også idag. Igjen når sporet krysset tidligere spor på en grusvei denne gangen. Albin leita bra på tapet, men fant ikke tråden igjen.

To ganger lettet det skogsfugl rett forran han, og slikt blir det lyd av! Kun en liten 2 timers tur, med litt over 9 kilometer på Albin. Håper på et treningspass til för 1.september og premiäre….

Kombien ble skutt inn i går med Norma Oryx 10,1 gram. Den går bra og Trijicon var også super å skyte på blink med. Ble noen skudd med haglelöpet også, og gikk som det skulle. Faktisk enkelt å ha begge öyne åpne – ihvertfall på banen! I pausene for kombien var det 222 som fikk testet seg.

4 kommentarer til «Treningstur nr 3»

  1. eg tuss ikkje albin imponerer så veldig. Han er trossalt 1,5 år og har vært relativt mye på skogen, så han burde prestere mer enn 10 -15 min. loser…. hilsen jaktboss

  2. blir nok ingen jaktprov i höst. 10 min på hare er for dårlig i lengden, men var kun 3. gangen lös denne hösten – synes ikke det er mye? MEN bör öke ganske kjapt. Hare er vanskelige men heldigvis er sesongen lang

  3. Hvis det er noen trøst så har ikke haldenstøvern vår på 1,5 år kommet så godt i gang på to slipp heller. Hun var ganske flink etter jul, men er ikke i nærheten av dette nå. Så vidt det har vært to loser. Men vi gir oss ikke. Stå på!!! 🙂

Det er stengt for kommentarer.