Elgjakt dag 4

Vel 7 grader, duskregn og nesten vindstille. Flott dag for elgjakt.

Blir ingen elg idag heller på laget og tror ikke det var noen elger på gang heller. Tre av oss ble nesten igjenglemt i skogen også!! Nå blir det Norge neste helg, så får man se om det blir så mye mer elgjakt på meg i Finland dette året.

Albin fikk en liten luftetur da vi sluttet så tidlig. Et par sökerunder og det ble liv i skogen. Det kom rett mot meg, men vinden var helt feil. Derfor snudde det og tok rundt meg. En halvsirkel og en runde på noe jorder för det gikk rett frem og over en stor bekk som Albin ikke kommer over. 35 minutter tok det han, med en snittfart på hele 10km/t. Trodde det var rådyr men er litt usikker om det kanskje var en elg.

Starten på losen för det gikk rett ut. Kussedull i starten er der losdyret merket meg 100 meter unna.

Går litt fort men verdens fineste lyd!!!

I Norge fortsetter Rattata å imponere, neste helg elg/hjort jakt hos Jaktboss, forhåpentlig med litt rådyrjakt med Rattata også.

5 kommentarer til «Elgjakt dag 4»

  1. Burde bli en bra helg. Ok med dyr i terrenget, bra hunder og ekspertise på jaktutøvelse i førersete. Hører også at det er noen feite grevlinger i området 🙂

  2. må roe ned forventningane t jaktasle litt; ikke sikkert d er dyr "inne", bikkja e vel ikke i toppslag… mens derimot jaktledelsen er bestandig på topp… hilsen jaktboss

Det er stengt for kommentarer.