Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tid for bilder – JaktAsle Bloggen

Tid for bilder

Det er bilder det går i om dagen. Selv om jeg så en ny art, som i tillegg faktisk er jakttid på nå…. Bisam..To stykk så jeg, og jakttiden er her frem til 19.5. Helt på grensen av lovlig jaktområde så blir nok intet forsøk – iår!

Jaktboss har igjen fått gjester på jordet, har kanskje vært der uten å blitt fotografert også. Men 5 kronvilt er observert, 3 hinder og to kalver. Ser jo lovende ut, selv om de aldri er «inne» når det jaktes på dem. Men i år blir det nok nye forsøk.

 Litt synd med flaggstang der…

Jaktasle-2 ble også besøkt idag. Var bilder av denne lille elgen. Håper jo det skal komme noe rådyr og vitsvans forran linsen, men pr nå bare elg. 4 dager til avreise Polen:)

4 kommentarer til «Tid for bilder»

  1. samme æljen som sist å nå ser til og med jaktasle at d er en stut…mvh jaktboss

Det er stengt for kommentarer.