Albin 3 år

Det var jo på tirsdag, men tre år er han blitt. Ikke noe jakttur på tirsdag pga vind derfor kun et kjøttbein som gave.

MEN igår ble det jakttur. Slipp i godområdet, men Albin mente det var bedre annet sted og tok veien 800 meter. Der fant han fin fint harested. Ble dessverre ikke noe uttak, men litt lyd på foten. Kort tur ble det også, og kun 8,5 km på Albin. Med vind og flere plusgrader er det lite som minner om slutten av februar.

Dette åpner imidlertid for å utnytte harejakt sesongen til det fulle. Men imorgen er siste dag uansett, den skal utnyttes med en tur til stedet Albin fant. Mye hareskit var det og bør være bra sted å få igang en los.

En kommentar til «Albin 3 år»

  1. Tycker det ser ut som om ni har varit i min skog. Tror nog att jag kan komma med på en tur imorgon så det blir skjutet nåt mera för Albin.
    Mvh BT

Det er stengt for kommentarer.