«Liten» jakttur

Mildværet har gjort at snøen har sunket ihop, og ikke klibber i pelsen. Iflg værmeldingen skulle det komme mer snø (og nå snør det jo) og bli minusgrader igjen. Derfor ble det en tur med Albin idag, satset på en kort tur siden det tross alt er endel snø og lenge siden sist.

2 grader, sørøstlig vind og overskyet.

Første stedet var det så høy brøytekant at vi tok neste, et gammelt godsted. Albin meget fornøyd med å slippe løs i skogen og bjeffet og forfulgte noen tydlig gamle revspor et par hundre meter. Deretter litt leting i nærområde før et voldsomt søk rett frem. Fant ikke noe spor der han dro avgårde heller, være seg gamle eller nye.

800 meter unna begynner han å lete skikkelig. Drar meg derfor nærmere etterhvert og da hører jeg det er litt smålyd i han. Snart et skikkelig uttak også!!!!! Men kun 300 meter før tap, han surrer rundt og kommer snart tilbake. Da har jeg etterhvert kommet meg til uttaket og vi finner nye ferske harespor.

Disse er bra og det blir full fart avgårde.

Står jo utrolig bra til og bare venter. Tap igjen og det drar ut, bestemmer meg for å forsøke hjelpe. Nesten fremme blir det uttaklyd igjen, og det kommer rett mot. Imidlertid har nok haren hørt meg for finner at den har vinklet. Der kommer også snart Albin og det drar over en skogsbilvei. Superpost som jeg besitter mens Albin loser for fullt. Det snur og jeg er meget klar…. Albin får tap igjen og kommer etterhvert på bakspor. Jeg går opp på en liten ås og der finner jeg ferske harespor kanskje 50 meter unna der jeg sto på veien…. Albin kommer snart over disse også og los igjen.

Taper den på veien og finner ikke avhoppet. Det ser jeg, men vi avslutter. Garmin viser at det er gått to timer siden förste uttaket…. Ble ingen kort tur, med over 16,5 km på Albin på 3,45.

Garminbilde:

Det beste til slutt…. Albin sine bein virker like fine!!!!!!!!!!!!!!! Kan jo ikke være artros da??? Mistenker igjen at det kan være for lange klor som på hardt underlag skaper problem, idag var det jo absolutt ikke hardt. Ikke noe mer eller mindre turer i det siste heller, lenge siden siste jakttur men det bør jo ikke bety så mye ifht artros. Har forsøkt klippe litt klor nesten hver dag nå og vil fortsette med det, så får tiden vise….