To bomturer

.. japp to bomturer til har det vært etter vårbukken og det er jo lite å skrive om. Litt dårlig vind andre gangen ødela mye. Kun harer er observert, men som nevnt er det nok hareår i år.

I dag tidelig var det en rev utenfor huset, voksen rev uten noe skabb. Fråtser trolig i et stort antall mus og muldvarper som er kommet fram under pløyning og graving av nye grøfter rundt åkerne her. Katten kommer jo stadig inn med solide byttedyr.

Varmen har virkelig kommet i dag, men lurer faktisk på et kveldsforsøk mens resten av Finland sitter å ser på finalen i ishockey-VM mellom Finland og Canada. Eventuell rapport følger!

3 kommentarer til «To bomturer»

  1. bra m oppdatering… du kan ikkje bare fortelle om vellykka turer veit du, ellers blir d lite å rapportere…. kan ikkje ha blogg bare for moro skyld!!! dessuten e d godt å høre for oss som ikkje har jakt på denna tida året at du står opp kl 3 i fånytta nokka gonger…

  2. Ajaj. Vinden dreide 180 grader og dermed meningslöst. Ny plass og rådyrobs. Heldigvis geit da den ser meg först og jumper. Får også litt skjell. Merkelig klaprelyd når hum hoppet????

Det er stengt for kommentarer.