Dag 1 Munkedal

I Munkedal nå etter første dag. En super dag, rett og slett beste jaktdagen jeg har vært med på. Startet med observasjon at fem kronhjorter på ca 250m – to spissbukker en kalv og to hinder. Ikke lenge etter to skudd fra Emil og kronjakt meldes skutt. Neste drev hvor dyr er registrert. Noen småloser og pang… Emil igjen men hva melder, jo en bom! Drevet har videre og plutselig tre dov ned lia mot meg. De kommer ut på jorde og pang igjen fra Emil….. Dovene snur og løper videre på jorde. Forsøker å bremse dem med du rop… Ingen reaksjon og sikte tas i forkant. Pang og dovkalven tegner treff, løper litt merkbart preget. Et skudd til og den legger seg. Emil melder om ny bom…. To siste drev lite action, to elg og tre rådyr. Ellers sett 8 kronhjorter, 10 dov i drev, 6 på du jorde utenfor terrenget. God dag og nå fornøyd i kojan og venter på neste dag… Håper på like mye action.  

2 kommentarer til «Dag 1 Munkedal»

Det er stengt for kommentarer.