Ungarn kun et dögn unna

Nå er det kun 14 timer til avreise, og imorgen på denne tiden er man forhåpentligvis kommet frem til jaktområdet – med all bagasje inntakt. Blir 40 stk patroner med på turen, så ingen fare for at man skal ende opp med tomt magasin på siste pass.

Pakket ned en masse klär, håper vekten kommer under 23 kg – ellers blir det ekstrabetaling.

To hele dager med drevjakt og en vakjaktmorgen og en vakjaktkveld er planen. På drevjakt er kronhind+kalv, dovhind+kalv, alle vildsvin, rev og guldsjakal lovlig og inkludert i prisen. På vakjakt også rådyrgeit og killing inkludert, men da koster det å skyte trofevildsvin. Trofe hjortedyr er uaktuelt da prisen er fra 1500 euro og opp. Eventuelle store griser på vakjakt koster 400 euro opp til 15 cm, 500 euro for dem over.

Håper på et par tre bra sjanser, og nytt kamera er med så håper på litt action film. Hvis det ikke går er Canon med og det kan bli bra stillbilder.

Spennende å se om jaktlykken fra fjoråret fortsatt sitter i!! Satser på å oppdatere bloggen fra mobilen, forhåpentligvis med bilder av döde dyr…..

2 kommentarer til «Ungarn kun et dögn unna»

Det er stengt for kommentarer.