Velfortjent

«Som man sår höster man». Emil har fikset seg en åtel og hatt et par spennende kvelder. Det har värt både parringskåte rever og noen som har sneket rundt i utkanten av lyset. Har også ryktes om en skikkelig maraton kveld, hvor åtlen ble forlatt först kl 5 om morgen og da var det – 21!!!!
I går ble det imidlertid full klaff. Tikket inn melding litt over kl 21 med bilde av en blyg skytter og en liten rev. Iflg rapportene hadde han kun sittet i ca 15 minutter för det kom to rever på åtlen. Den ene ble på plats! Jeg sliter med å se hvor skuddet har truffet, mulig midt på litt höyt! Jaktboss har undersökt saken närmere og opplyste om stort hull på baksiden – Sako Hammerhead 180 g i kal 308 er ikke for dem som skal ta vare på skinnet.
Pelsjegern er kommet igang, og med en til i samme störrelse i området samt at sikkert foreldre er i närheten blir det nok flere netter på vakt. Regner med han er glad for at gift ikke er lagt ut, slik at han kan få litt spennende jakt.
Siste ting er jo vekta… En liten rev på ca 5,2 kilo tipper jeg! Gratulere med en velfortjent rev.

7 kommentarer til «Velfortjent»

  1. jaktasle tipper som vanlig høgt, trur ikkje den stryker 3 kilos merket veldi mykje… Emil skyter godt når eksperten i bygda skyter inn børsa hanoms

  2. Bommet som vanlig på vekta, men kan jo skylde på at kattene i område er sterkt undervurdert!! Fin lita tispe. Rense og koke skallen eller venter du til neste?

  3. fikk en mår i fella idag også, hvis ikke jaktasle er for opptatt med ferie regner jeg med at det blir noen bilder.

Det er stengt for kommentarer.