Midt i Jaktboss sitt revir

Den siste kveld i Jaktboss sitt revir og alle dyrene som er fortalt om viste seg endelig. Först var det en geit utpå jordet, deretter kom hennes to killinger. De storkoste seg og lekte med hverandre på jordet.

Litt trimmet bilde, siden det er langt hold. Ikke helt bra fokus heller men men.

Etterhvert kom det også en hjort i skumringen og fikk noen bilder av den.

Også dette trimmet, men fornöyd da lyset begynte å bli veldig dårlig. Det kom deretter hele 5 stk hjort utpå jordet. Dessverre var lyset da alt for dårlig til at mitt kamera tok noe bilde som var verdt å ta vare på.

Her bör det bli felllinger, hvis jegerne er noe bra. Foreslår at de starter å drive fra godposten til Jaktboss og mot bekken de gikk over «alltid» forrige år. Tipset er gratis og burde gi suksess – lykke til!

2 kommentarer til «Midt i Jaktboss sitt revir»

  1. yuhu… for en ny spennende tanke.noe av problemet var at det var 3 forskjellige steder de gikk over og som regel en post. men hvis de er inne bør det bli noen obser ihvertfall

  2. må satse på comeback for den gamle mann på en post da. Jeg bör holde meg unna etter ussel skyting på elgbanen idag. 44-31 er bare til å skjemmes av.

Det er stengt for kommentarer.