På nye marker

Idag var det rådyrjakt på nye marker, med Emil og Rattata. Bra terreng og god følelse når man kjørte ut til terrenget. Litt info fra Emil om hvordan rådyra brukte å gå, deretter slipp. Rattata startet med en flott los på meg og kom i full fart. Da så Emil på gps’n hvor jeg var og foreslo at jeg måtte flytte meg litt.

Mye god lukt i terrenget og Rattata var ivrig. Etterhvert ble en elg jagd litt unna. Endelig startet en rådyrlos og det kom i min retning. Dessverre hadde jeg plassert meg litt feil og losen gikk over stedet jeg ble rådet å flytte fra. Losen fortsetter tilnærmet rett frem i en kilometer og da mister vi begge kontakten med Rattata på Astron. Etter en stund kommer han tilbake, da er det en stålos midt i terrenget vi har. Stålos på ku med to kalver rapporteres det.

Rattata returnerer til Emil og de driver resten av terrenget uten resultat. Jeg får se noe elgbein når stålosen er blitt ganglos, sannsynligvis pga de har fått vinden av Emil.

Ble nærme men ikke nærme nok. I morgen blir det elg/hjortjakt hos Jaktboss.

4 kommentarer til «På nye marker»

  1. Rattata er en drever på snart to år. Fått litt lite muligheter til å drive, samt hatt en eller annen infeksjon i kroppen i høst. Nå virker han heldigvis i full vigør.

  2. stålosen var av ei elgbikkje som kom inn i terrenget. og rattata driver altfor kort syns jeg, lurer på hva man skal gjøre med sånt

Det er stengt for kommentarer.