Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Harelos – JaktAsle Bloggen

Harelos

Tur ut med Conan i dag også. Kjørte kanskje litt unødig langt for en treningstur, men satset på fin skog. Stedet svarte til forventningene og det var godlukt noen steder. Conan fortsatt litt dårlig i søket, og når det ikke lukter veldig bra returnerer han med bra fart etter maks 100 meter. En gang var han borte litt lengre, og siden jeg da befant meg midt i masse molter ble det å fylle capsen.

Fant også et sted jeg konkluderte med feiemerker av vitsvans. Større tre enn rådyr bruker og mer merker. Kanskje en udda 8 takker der også!!

På bilturen tilbake så ser jeg midt i alt en hare i veikanten!! Flott sted det også og med en unghund i bilen blir det stopp en 100 meter unna. Conan slippes og han finner snart harelukt… men feil vei og ivrig støtende på foten. Etter nesten 10 minutter kommer han på rett side av veien og det blir los, som veksler mellom bra og tyst. Han holder på litt ujevnt i 10 minutter før retur, deretter tilbake igjen og holder på uten lyd i 10-15 nye minutter før retur. Kanskje en «jukselos», men med en unghund så….

Ganske fornøyd med jobben hans, og det er nok siste gang han slippes uten GPS påmontert. Astron ser litt tung ut foreløpig, derfor er en eTrack fra www.easyhunt.com bestilt!!! Den veier nemlig under 40 gram og har ubegrenset rekkevidde.