Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Elgjakt – JaktAsle Bloggen

Elgjakt

Har bedrevet elgjakt noen dager i oktober. Så glimt av en elg som kom forbi posten i ganglos, men når jeg hadde fått opp börsa var den borte. Var vist en liten 1,5 åring stut som hadde värt fin avskyting. Legger ut en video snutt av losen, moro å höre og spennende var det. Senere hadde jeg fin vind, men fikk ikke lov å gå innpå stålosen. Lå en 150 meter unna og håpte på at det skulle lösne og elgen komme på andre siden av myra – men nei. Den lille tassen lurte oss alle – blir nok en stor stut etter 5-6 år.
Senere i uka ble det stålos på en hjort! Igjen lå jeg i utkanten av losen og ventet på smellen. Den kom og litt senere så jeg bukken på 100+ meter. Litt kommunikasjon i radio for å vite hvor skytter var, för jeg skjöt. Det ble gjennom en stor björk mv siden den allerede var påskutt. Regnet imidlertid med suksess – og annonserte dette over radio. Blodspor ble fulgt godt over en kilometer i variert terreng – men ingen hjort … Var en fin 10? takker som lever videre. På post når andre gikk på blodspor kom en 8 takker forbi og en hind litt senere – men da var jo disse «fredet»!!!!!