Neste jakt

Föles lenge til neste jakt, men det blir helga 7. og 8. november. Elg og hjort står på det i programmet, og det er definitivt siste sjans på elg iår. Kan bli en kjölig fornöyelse og Jerven blir nok brukt til mer enn sitteunderlag.
I tillegg er det kun i overkant av en måned til årets höydepunkt (forhåpentligvis). Drev- og vakjakt i Sverige, med villsvin, rådyr og dåhjort på programmet. Sitter å vurdere neste års utskeielser også. Afrika frister og blir mulig mål dersom Oslo Börs bryter 400 poeng. Syntes det ser ut som man får relativt mye for pengene på en Afrika jakt, ofte 4-7 dyr og god ukes jakt. Jakte mange dager og med ett dyr på «kvota» til og betale over kr 50.000 vil kun bli aktuelt dersom en diger björn.
Sverigetur blir det uansett neste år også!!!

2 kommentarer til «Neste jakt»

  1. reise til afrika for å skyte antiloper er litt pussy syns jeg. er som å reise til sverige for å skyte mus… skal man til afrika så må man rive i og skyte av de 5 store

Det er stengt for kommentarer.