Utstyr

I en relativt stille periode med tanke på jakt er det tid for innkjöp. Idag er det bestilt et viltkamera, Moultier I60, fra USA. Prisen havner på ca 1 700 norske inklusive frakt og mva. Det er en god tusenlapp billigere enn å kjöpe det i skandinavia. Dette er samme merke som tok bildene av villsvinene i Skåne, hvor jeg så flere bilder av elg, dov og rådyr som var av bra kvalitet.

«Jaktboss» har gitt adgang for kamera i sin skog. Blir spennende, håper på bra bilder og kanskje med noe uventet innhold. Hadde värt spennende med en modul som sender MMS bilder real-time, men det koster tre tusen til. Regner uansett med at «Jaktboss» vil väre minst like spent som meg, og henter minnekort med jevne mellomrom – ihvertfall de förste gangene.

Kjöpte også inn ny stolsekk Zodiac og Härkila genser för jakten i Sverige, begge hos Winge Våpen sin butikk i Moss. Bra service i butikken, som også var tilfelle ved kjöp av kikkertsikte på nett – butikk som anbefales. Sekken som har en noe höyere stol enn normalen var med på fallet, mens gensern kun fikk väre med på dagsturen. I vinden var gensern tett, som reklamen, og blir flott på kalde blåsiga dager. Innkjöpene er innenfor den langsiktige planen om dobbelt sett med utrustning, for å slippe frakt.