Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaktboss-1 uke 30 – JaktAsle Bloggen

Jaktboss-1 uke 30

Nytt dyr på Jaktboss-1 denne uka, en liten råbukk smyger seg forbi 30.7. I tillegg viser storbukken seg igjen, nå altså på Jaktboss-1. Noe festet kamera noe lavt for bra bilder av geviret når den slikker salt, men för den smaker på saltet viste den seg frem.


Råbukken forbi på fint tidspunkt for eventuelle jegere om 10 dager. Smaker ikke på saltet, tror kanskje rådyr ikke er så saltsugne. Eller?


Flott kronhjort, dessverre mangler en issetagg. Synes nakke/hals ser litt tynn ut og kan nok med fordel få et år eller to til för den topper.

7 kommentarer til «Jaktboss-1 uke 30»

  1. rådyret lever farlig fra 13 august, har kjøpt ny lokkefløyte som alle bukker kommer på ( eg lever hvertfall i trua). Hjorten er ein feit slask som er på retur og blir fin på veggen min….

  2. Tviler på om nokken klarer å holde igjen når den bukken kommer… Blir feit og fin den med tjukkere pels utover høsten!

  3. Ser ut til at min rollen som optimistisk verdensmester på jaktlaget har fått to utfordrere. Trekker meg tilbake og satser på en rolle som realist, tenkte på ydmyk også men den rollen tror jeg ikke er med i oppstillingen.

  4. nedturen har allerede begynt, med null bilder på puttåsen… ligger ann til århundrets nedtur i elgjakta.

  5. Ta den ydmyke du Asle, trur det kler deg…;-) De kommer vel tilbake i oktober, så då får me vel skutt de 2 dyra

Det er stengt for kommentarer.