Bitene faller på plass

Da var skytepröven også avklart, greit med fire skudd sittende og med fin sandsekk til å legge ann på. De fire skuddene satt fint samlet også! Skjöt inn börsa igår, hvor jeg også fikk teste en 375 H&H – tung rekyl på den gitt. Heldigvis holdt tennstiftene på Sellier&Bellot idag, under innskytingen igår var det en som röyk.
Feiga litt ut idag siden jeg skjöt på elgfiguren og derfor ikke er godkjent på björnejakt. Men men får heller ta en tur på banen om det blir aktuelt. Nå er ihvertfall älgpröven avklart til 5.9.2013.
Hvis väret tillater blir det tidlig opp i morgen og spane utover noen jorder. Mye terreng å ta av men usikker på hvor det finnes rådyr.

Dårlig med hjortedyr i Drangedals dype skoger om dagen, ihvertfall forran Jaktboss-1 og Jaktasle-1. Kun en enslig ku er festet til film. Dette gir jo opphav til diverse teorier (feks soppteorien – at de er på soppleting), heldigvis fikk Jaktboss sett en kronhind med kalv på en av sine promenader. Kanskje soppteorien holder da, med litt justering at de av sopp, bär etc får det de trenger av salt og mineraler. Godt at det er 6 uker för elgjakta startes der, og da er denne tidlig på’n.

Men pröven i boks er det nå duket for jakt fremover. Som sagt först litt rådyr sök på ukjente marker, neste helg dov, vildsvin og rådyr i Skånske marker, og neste helg igjen rådyr og kornhjort i Drangedal. Mmmmm hösten er en herlig tid.

3 kommentarer til «Bitene faller på plass»

  1. Burde hatt korn da:) Godt å höre dere trener Rattata godt om dagen, rådyra får også litt trim för alvoret setter inn.
    Ellers så er vel helgens lärdom at man må fukte leppene för man forsöker plystre, og når det er gjort må det god timing til. Et godt råd er at lenden som regel er fri, sant Emil!!?!?

Det er stengt for kommentarer.