Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php:14) in /customers/0/9/2/jaktasle.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nesten helga i Skåne – JaktAsle Bloggen

Nesten helga i Skåne

Ble en nesten og nære helg i Skåne. Siste kveld ble det kun observert en grevling på samme åtel som sist natt. Duskregn hele natten, men stor tro og var ute helt til kl 0230. Man blir litt svimmel og rar etter så lang tid i mørket, litt småsoving ble det. «Heldigvis» var det regnvær i dag tidlig kl 5, derfor lot jeg kroppen få et par tre timer søvn før hjemreisen. Kjørte forbi Munkedal hvor vi skal i slutten av november, er jo nesten for nærme (ca 2.5 time fra Oslo) til å regnes for jakttur:).
Emil dro tydligvis hjem en dag for tidlig (og jeg valgte feil åtel) for på den andre hadde en gjeng på fire griser kalas hele natta fra litt før kl 21 – nesten midtnatt.
Også en av baksiden med kamera, men godt å se at det er dyr på terrenget. Suggen med tre små årsgriser, perfekt besøk å få. Litt skuffa etter helgen siden det ikke ble noe skuddsjanse, men godt fornøyd med terrenget fortsatt. Muligheter for drevjakt er det, bare se om tiden rekker til.
Hos Jaktboss er det litt mer action forran linsen igjen. Ku og kalv har vært på besøk, det samme har hind og kalv. Det ryktes ellers om mye rådyr og hjort i deler av terrenget, og det skal utforskes nærmere til helga. Kornhjorten er lov nå, kalven hadde vært et fint besøk på post.
Emil skal vel trimme hunden i løpet av uka og besøke Jaktasle-1, eventuelt blir det neste helgs oppgave. Håper det har vært noe gevir forbi linsa.
Oppsummeringen er altså en nesten helg (stang ut som Emil sier). I tillegg grevling og rådyr, ble det sett en fasan idag og noen rådyr på et jorde. Mulig det kommer noe mer bilder av dyr etter at kamera er «tømt», men nå blir det straks natta!!!!!!!

En kommentar til «Nesten helga i Skåne»

Det er stengt for kommentarer.