Herremåltid

Lovnader fra mr Jaktboss om et herremåltid omkring elgjakta høres innbydende ut. Føler imidlertid jeg tjuvstarta litt idag, indrefilet fra lørdagens hjort er akkurat fortært. Blir det omtalte herremåltidet i samme klasse gleder jeg meg, og sjansene burde være store for det. Hybelkjøkkenet kan trylle frem de flotteste måltider, særlig med slike råvarer. Mangel på skikkelig kniv var ikke påtrengende da kjøttet kunne vært delt opp med en trepinne. Tilsvarende råvarer i en ordentlig kjøkken med faglært kokk borger for et utsøkt måltid, her må det nok studeres for å finne en passende vin for å heve opplevelsen ytterligere. Idag ble det Lapin Kulta, som også kan anbefales.
Takker ellers Per VG for flotte bilder, tror han hadde et mer profesjonelt forhold til situasjonen og har tatt bedre bilder enn meg.
Da gjør det lite at vi tapte bedriftskampen idag, særlig når jeg dribla fem mann innenfor femmetern og la ballen utsøkt til medspiller som satte den kontrollert i mål. Messi er ute et par kamper for Barca…. Pep du har vel nr mitt???

2 kommentarer til «Herremåltid»

Det er stengt for kommentarer.