Nytt kamera

Kaldt som f… her i Finland om dagen, varierer fra -17 til -25. I slikt vär holder jeg meg inne, mulig det blir litt varmere i romjula for årets siste jakttur. En liten oppsummering av året viser at jeg har 26 jaktdager, skutt 1 vildsvin, 2 dovhjort, 1 kronhjort, 1 elg, 1 rådyr, 1 hare, 1 orrhöne og 2 nötteskriker. Et meget bra resultat, ikke minst förste mann som klarte en liten «Emil» (elg, kronhjort og rådyr) på jaktboss sitt terreng. Manglet bare en råbukk for å få en skikkelig «Emil».

Min evige jakt på kameraer har medfört nyinnkjöp og idag fikk jeg hentet det hos Tulli. Denne gangen er det er Vantage AC5x infrared action camera produsert av Wildgame innovations som er innkjöpt. Med en total pris på ca 1300 norske anses det som et rimelig testkjöp. Som navnet sier er det infraröd men kun til 15 meter!! Men det er opptil 4x zoom og 5 mp opplösning, kan både ta bilder og film. Filmer i både WVGA og HD720i. Utrolig lett og med muligheter for filming under vann med vanntett boks.

En testfilm rett utenfor döra, ca 150 meter til bilen på veien, kanskje 80 til rundballene og 20 til röde huset. Også lagt ut på Youtube.

Det jeg nå er spent på er batterilevetid og funksjon i lengre tids kulde. Håper på test i romjula på riktig jakt. Dette blir med på turen til Ungarn som er nöyaktig 2 uker unna.

Link til livekamera fra Estland som igjen er aktivisert.

3 kommentarer til «Nytt kamera»

  1. moro med kamera,bare man husker å få det på. du har hatt flaks i år. jeg har bare skutt 1 elg, 1 rådyr,1 kronvilt og 1 dovhjort på mange fler jaktdager. egentlig godt fornøyd med det. god jul alle sammen.

  2. sjølaste godseigeren har bare skutt ein liten ælj å ein liten dov…men bruka kun et skudd på hver! kanskje min tur t å ha flaks i 2011. Ser kleint ut etter dagens jakt men, d fyller seg vel litt opp i løpet a sommeren. god jul.

  3. Snakket med forrige eier av terrenget idag og tydligvis er det allerede "fylt opp" igjen. Store spörsmålstegn med jegerne som utöver jakten på disse markene…. NB! Kronhjorten var en spissbukk og elgen en udda 4takker.

Det er stengt for kommentarer.