Film fra Ungarn

Sjekket ut filmen jeg fikk tatt siste kvelden på vakjakten. Var blitt litt skymring, men synes kvalitetet ble alt for dårlig. Mulig det er litt lengre til skogsbrynet enn jeg trodde, men dette holder ikke til annet enn i perfekte lysforhold på maks 40 meter.

Tråden for jaktreisen på Robsoft er her . Årets jakt fra side 6. Bilde av trofee galten ligger også der, men har lånt en kopi.

3 kommentarer til «Film fra Ungarn»

  1. så kamera var ikke så bra at det er nødvendig å kjøpe et. jeg har en x-cam til salgs hvis noen er interresert

  2. Var ikke bedre enn forventet nei. I godt lys, event i mørket på kort hold gjennstår å se. Var heldigvis ikke så ille dyrt. Har enda ikke funnet noe fullgodt alternativ for å filme egen jakt. Burde nok tatt et kurs med Clausen, han klarer jo å filme seg selv på jakt med skikkelig kamera.

  3. joda han gjør det men han bruker litt tid på å rigge kamera før han skyter, vi får så få sjanser i løpet av et år at vi heller bruker sjansen på å skyte. det er mulig på flere poster å sette opp kamera mot der dyra vanligvis kommer

Det er stengt for kommentarer.